Vi installerar och servar värmepumpar och bergvärmepumpar

Värmepumpen är en konstruktion som är skapad för att förse din bostad med värme året runt. Idag finns det en rad olika varianter och modeller av värmepumpar, men de har alla densamma teknik och funktion. På Ljungs VVS utför vi små som stora installations- och servicearbeten, samt felsökningar av
värmepumpar.

Vi kan hjälpa dig oberoende av märke på din värmepump. Om du känner dig osäker får du gärna av dig till oss för ytterligare information angående värmepumpar, så diskuterar vi närmare vilket alternativ som kan passa dig bäst och tar fram en kostnadsfri offert.

Inom verksamheten ett flertal gedigna hantverkare med unika kunskaper om värmepumpar. Vårt primära fokus ligger på kunden och hur de individuella behoven ser ut. Hos oss på Ljungs VVS råder konstant strävan efter långvariga installationer där vår målsättning är att underlätta för våra kunder.

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Totalentreprenad badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.