Vi hjälper till med alla slags VVS-arbeten

Med de rätta produkterna i kombination med kontinuerlig service kan vi hjälpa till att underlätta för dig att bibehålla en högre standard på ditt hems VVS- system. Ljungs VVS är ett företag som utför kompletta serviceuppdrag av VVS- arbeten åt såväl företag som privatpersoner.

För oss är det särskilt viktigt att du som kund blir nöjd. Vi utför alla slags VVS-arbeten och samarbetar ofta med en rad välrenommerade företag för att kunna hantera allt från elektricitet till målning vid en VVS-installation.

Samtliga av våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Vi koordinerar alla berörda parter för att du som kund ska få bästa möjliga service. För oss är det viktigt att du som vår kund känner dig säker med oss och arbetar alltid med största hänsyn till dina önskemål. Vi arbetar med ytterst noggrannhet och strävar efter hållbara installationer och resultat.

Ta gärna kontakt!

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Totalentreprenad badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.